به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان یزد؛ به مناسبت میلاد پرشکوه جوانه شهدای کربلا، حضرت علی اکبر علیه السلام و هفته جوان مراسم تجلیل از جوانان فعال جامعه هدف در روز یکشنبه 28 بهمن ماه در محل سالن تدبیر اداره کل بهزیستی استان یزد برگزار شد.
در این مراسم که حدود 30 نفر از جوانان فعال و موفق در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی به همراه خانواده هایشان از دو حوزه اجتماعی و توانبخشی از سراسر استان حضور داشتند؛ نادرهومنیان؛ مدیرکل محترم بهزیستی، ضمن گرامیداشت هفته جوان و تبریک میلاد سرو قامت آل یاسین، رعنا جوان حسین بن علی (ع)، حضرت علی اکبر(ع) بر جمیع عاشقان و پیروان طریق سرخ علوی و جوانان حاضر در جلسه از نقش پرشور جوانان در آینده سازی این مرز و بوم سخن گفتند.
مدیرکل بهزیستی استان در این نشست صمیمی و دل نشین پای صحبت ها، درد دل ها، مشکلات و چالش ها و تجارب موفق این عزیزان نشستند.
لازم به ذکر است در این مراسم قهرمانان مسابقات جهانی پارا المپیک تا برندگان مسابقات فرهنگی، ادبی، هنری، ورزشی و ... همچنین دانشجویان موفق و رتبه های برتر کنکور، کار آفرینان و ... حضور داشتند.
هر کدام از این عزیزان در فضایی آرام و دل نشین و صمیمی ضمن تشکر از این گردهمایی به بیان نیازها و خواسته ها، مشکلات و چالش های خود پرداختند.
در ادامه جلسه آزاده دهقان، معاون توسعه ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جمع، هدف اصلی از ورزش را بعد سلامتی و نشاط آن معرفی نمودند و ورزش در حیطه معلولان را "معناکردن اراده " عنوان کردند.
رضا نارگانی، معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان، از هم افزایی و همکاری بیشتر بین دستگاه ها برای ورزش استان به ویژه ورزش معلولان به عنوان راهی برای خدمات بهتر به جامعه هدف عنوان کرد ند و ضعف استان در جذب مسئولیت اجتماعی صنایع در استان را نیازمند تشکیل کارگروه قوی در این زمینه برشمردند.
در ادامه محسن صباغی نژاد، معاون توانبخشی بهزیستی استان، ورزش معلولین را نیز در راستای خدمات بهزیستی به جامعه هدف دانست و توفیق در این مسیر توسط این عزیزان را الگویی برای پیشرفت سایر افراد دارای معلولیت برشمرد و ارائه بسته خدماتی جامع به نخبگان دارای معلولیت در مسیر توانمند سازی این افراد لازم و ضروری دانست.
سپس حمیدرضا قامت بلند، معاون سلامت اجتماعی بهزیستی، با اشاره به نام گذاری این روز به نام روز جوان، نشاط، سلامتی و سبک زندگی ایرانی – اسلامی و تبریک این روز از ضرورت نشاط در زندگی سخن گفتند و اینکه در حال زندگی کردن و در مسیر ارزش های زندگی پیش رفتن بایستی جزو چشم انداز زندگی باشد.

به مناسبت هفته جوان؛ در آخرین روز از این هفته، ضمن برگزاری نشست صمیمی مدیرکل با جوانان جامعه هدف از جوانان فعال جامعه هدف بهزیستی تجلیل گردید.
کد خبر 130624
نظر شما