به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان اصفهان، دو طرح اشتغال به نمایندگی از ۹۳۳ پروژه اشتغال زایی با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال از اعتبارات بخش دولتی تسهیلات اشتغال زایی و ۲۳ میلیارد ریال از اعتبارات بخش خصوصی ، مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد با اختلال مصرف مواد« نگین اسپادانا», به نمایندگی از سه مرکز اقامتی با اعتباری بالغ بر چهل و هفت میلیارد ریال از اعتبارات بخش خصوصی افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
مدیر کل بهزیستی استان اصفهان در آیین افتتاح این مراکزگفت : عملکرد بهزیستی شهرستان اصفهان در حوزه اشتغال و مسکن خوب بوده و حائز رتبه اول در کشور شده است.
ناصر چاووشی افتتاح پروژههای دهه فجر را ، گامی موثر در راستای تقویت خدمات بهزیستی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی افراد، حمایت از اقشار آسیبپذیر و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار برشمرد و افزود: این اقدامات تنها بخشی از برنامههای توسعهای بهزیستی است که با همکاری دستگاههای اجرایی و مشارکت مردم، در مسیر رشد و پیشرفت جامعه اجرا میشود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان اصفهان گفت: امروز در حوزه اشتغال، ۹۳۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال از اعتبارات بخش دولتی به بهرهبرداری رسید،که این طرحها شامل ایجاد فرصتهای شغلی در بخشهای مختلف، از جمله اشتغال افراد دارای مهارتهای حرفهای، کارآفرینی و حمایت از گروههای خاص جامعه است.
علیرضا قناعتکار ادامه داد: همچنین از بهرهبرداری ۹ پروژه مسکن با اعتباری بالغ بر چهارده میلیارد ریال از اعتبارات بخش دولتی و یکصد و هفتاد و هفت میلیارد ریال از اعتبارات بخش خصوص خبر داد و گفت: از دیگر برنامهها و پروژههای بهزیستی شهرستان اصفهان افتتاح مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی با اختلال مصرف مواد« نگین اسپادانا», به نمایندگی از سه مرکز اقامتی با اعتباری بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال از اعتبارات بخش خصوصی ، مرکز مشاوره تخصصی اختلالات روانی راه امید با اعتباری بالغ بر ده میلیارد ریال از اعتبارات بخش خصوصی، همچنین مرکز توانبخشی شبانه روزی اعصاب و روان همراه است.
وی اظهار کرد: پروژه اشتغالزایی مددجویی «کارگاه تولیدی پلاستیک» با اختصاص ۳ میلیارد ریال از اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی دولتی با زیر بنای ۲۰۰ متر مربع به مدیریت یکی از مددجویان مورد بهره برداری قرار گرفت و در حال حاضر ۸ نفر در این کارگاه تولیدی مشغول به کار می باشند.
قناعتکار گفت: پروژه اشتغالزایی مددجویی «کارگاه تولیدی پوشاک» نیز با زیر بنای ۳۰۰ متر مربع به مدیریت یکی از مددجویان جسمی و حرکتی مورد بهره برداری قرار گرفت و در حال حاضر ۱۵ نفر در این کارگاه تولیدی مشغول به کار هستند که بیش از ۷۰ درصد از پرسنل این کارگاه، زنان خود سرپرست و سرپرست خانوار میباشند.
نظر شما