در رسانه| رفتار بد با مددجویان مراکز بهزیستی تا مرز اخراج فرد خاطی تاوان دارد

 مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: در صورت مشاهده برخورد نامناسب با توانجویان مراکز نگهداری معلولان که تاکنون هیچ موردی از آن در استان دیده نشده است علاوه بر برخورد با فرد خاطی تا مرحله اخراج او، مدیر مرکز مربوطه نیز توسط واحد حقوقی بهزیستی تحت پیگرد قرار می‌گیرد.

چند مورد برخورد نامناسب در مراکز نگهداری معلولان در استان‌های مختلف در سالجاری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در بین کاربران واکنش‌های بسیاری را برانگیخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان به نقل از ایرنا،  ناصر چاووشی روز دوشنبه در نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا دائر بر سیاست بهزیستی برای پیشگیری از برخوردهای نامناسب احتمالی در مراکز نگهداری معلولان افزود: یکی از برنامه‌های مستمر بهزیستی اصفهان، نظارت مستمر بر شیوه‌های ارائه خدمات در مراکز نگهداری افراد دارای معلولیت است.

وی تصریح کرد: این نظارت‌ها بصورت دائمی در مراکز نگهداری و توانمندسازی بهزیستی توسط مدیر مرکز و بازدید مسوولان مربوطه صورت می‌گیرد.

در رسانه| رفتار بد با مددجویان مراکز بهزیستی تا مرز اخراج فرد خاطی تاوان دارد

مدیرکل بهزیستی اصفهان خاطرنشان کرد: در باره مواردی که در استان‌های دیگر بر اثر برخورد نامناسب «مادریار» یا «پدریار» با فرزندخوانده‌ها صورت گرفته بود نیز تلاش می‌شود که با بررسی وضعیت روحی و اقتصادی افراد، از بروز این موارد در استان پیشگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت حقوقی و دریافتی نیروهای مستقر در مراکز نگهداری بهزیستی نیز در ارائه کیفی خدمات به معلولان بسیار تاثیرگذار است و این مهم در دستور کار بهزیستی قرار دارد.

چاووشی همچنین با اشاره به برنامه‌های افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای بهزیستی اصفهان تا پایان سال گفت: چهار مرکز صیانت و توانمندسازی ویژه معتادان مُتجاهر و کارتُن خواب در استان احداث می‌شود.

معتاد متجاهر شخصی است که ظاهر، رفتار و حالات او، بوضوح بر اعتیادش دلالت داشته باشد.

وی یادآور شد: اغلب این معتادان کسانی هستند که بعد از درمان و خروج از مراکز دولتی و مجاز مرکز ماده ۱۶ از سوی خانواده‌هایشان، طرد و دوباره به دام اعتیاد گرفتار شده‌اند و سرپناهی برای زندگی ندارند.

مدیرکل بهزیستی اصفهان افزود: همچنین ۲ مرکز برای نگهداری کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست یا بدسرپرست با عنوان «خانه کودک و نوجوان» نیز تا پایان سال در اصفهان راه‌اندازی می‌شود.

وی یادآور شد: اکنون ۴۵۲ کودک و نوجوان در ۴۲ خانه زیرپوشش بهزیستی اصفهان نگهداری می‌شوند که تا پایان سال تعداد آنها به ۴۴ مرکز خواهد رسید.

چاووشی، احداث مرکز حمایت از کودکان معلول زیر ۶ سال در اصفهان و همچنین مجهزترین مرکز نگهداری سالمندان در خمینی شهر را از دیگر طرح‌های بهزیستی استان تا پایان سال جاری برشمرد.

به گزارش ایرنا، در زمان حاضر بالغ بر ۱۳۲ هزار معلول، ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار و یکهزار و ۲۰۰ کودک بدسرپرست یا بدون سرپرست موثر در ۴۰ خانه کودک و نوجوان زیر پوشش خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی استان هستند.

اصفهان از نظر آمار و تنوع معلولان در رتبه پنجم کشور قرار دارد.

کد خبر 127691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد