در رسانه|کاهش معضل تکدی‌گری با همکاری مردم و نهادهای متولی امکان‌پذیر است

ایمنا/معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خوزستان با بیان اینکه شهرداری باید با همکاری نیروی انتظامی نسبت به جمع‌آوری متکدیان اقدام کند، گفت: کاهش این معضل تنها با همکاری مردم و نهادهای متولی امر امکان‌پذیر خواهد بود

علی حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با تاکید بر لزوم جمع‌آوری متکدیان از سطح خیابان‌ها اظهار کرد: در آئین نامه ساماندهی متکدیان، نقش شهرداری‌ها به عنوان نقش محوری و اصلی در این زمینه در نظر گرفته شده است، البته سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها در کنار این سازمان و براساس شرح وظایف سازمانی و قانونی خود باید نقش ایفا کنند.

وی افزود: لازم است شهرداری‌ها نسبت به شناسایی، جذب و انتقال و تحویل متکدیان به مرکز نگهداری موقت اقدام کنند و نیروی انتظامی نیز باید با شهرداری همکاری کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خوزستان عنوان کرد: سازمان بهزیستی موظف است افراد بی سرپرست، ناتوان و معلول و سالمندان را در اماکن مناسب نگهداری و در صورت نیاز تحت آموزش قرار دهد، همچنین پوشش‌های حمایتی لازم را تا زمان ایجاد شرایط و زمینه مناسب برای بازگشت آن. ها به زندگی عادی انجام دهد.

حسن‌زاده اضافه کرد: افراد معلول بعد از برگزاری کمیسیون پزشکی و تأیید نوع معلولیت و شدت آن می‌توانند از حمایت‌های مستمر و غیر مستمر بهره‌مند شوند.

وی عنوان کرد: افراد معتاد بعد از ترک اعتیاد می‌توانند از تسهیلات خوداشتغالی برای بازتوانی استفاده کنند؛ سالمندان یعنی افراد بالای ۶۰ سال نیز در در صورت احراز شرایط می‌توانند در مراکز سالمندان نگهداری شوند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خوزستان گفت: برای جلوگیری از برگشت متکدیان به خیابان‌ها و حل این معضل اجتماعی نیز ابتدا باید فرهنگ‌سازی شود، بنابراین باید برای متکدیانی که اعتیاد دارند بازتوانی، آموزش و ایجاد اشتغال در راستای حذف تکدی‌گری انجام شود.

کد خبر 127076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد