سلامت اجتماعی ماموریت اصلی سازمان بهزیستی کشور است

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: براساس آمار سازمان بهداشت جهانی، ۸۰ درصد عوامل موثر در سلامت، به سلامت اجتماعی متصل است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل،‌ سیدجواد حسینی در مراسم معرفی چند تن از مدیران جدید سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه در احکام دائمی دولت، سلامت اجتماعی ماموریت اصلی سازمان بهزیستی کشور است، خاطرنشان کرد: مهمترین کار در این حوزه احصاء شاخص‌های سلامت اجتماعی است. از سوی دیگر نیز، متاسفانه باوجود اهمیت بسیار زیاد سلامت اجتماعی، تشکیلاتی که این سلامت را تحقق عملی ببخشد آنگونه که بایسته و شایسته بوده، محقق نشده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد که برای تحقق سلامت زیستی، نیازمند مدیریت شبکه، قوی‌تر، جدی‌تر و منظم‌تر است، گفت: گذشتگان نیز در بهزیستی به تبع از آن نظام شبکه، کارهای خوبی را در سازمان بهزیستی آغاز کرده‌اند و باید تلاش کنیم این سازمان مدیریتی را محقق کنیم، زیرا براساس آمار سازمان بهداشت جهانی، ۸۰ درصد عوامل موثر در سلامت، به سلامت اجتماعی متصل است.

به گفته حسینی، سلامت اجتماعی دارای سه بعد «رفاه اجتماعی»، «بهزیستی اجتماعی» و «فضای اجتماعی» است.

وی با اشاره به سرمایه اجتماعی تصریح کرد: اگر از منظر علوم اجتماعی، سلامت اجتماعی عام و سرمایه اجتماعی مهمترین مولفه های سلامت اجتماعی هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در این راستا، با استناد به مطالعاتی که در خصوص شاخص‌های سرمایه اجتماعی انجام داده است، «ارتباطات»، «اعتمادات»، «تشکیلات»، «تسهیلات» و «اطلاعات» را به عنوان شاخص های سرمایه اجتماعی مطرح کرد و ادامه داد: با این شاخص‌های باید کاری کنیم که در جامعه ارتباطات اجتماعی افزایش یابد.

سید جواد حسینی در ادامه با اشاره به انواع دانشگاه ها بیان کرد دانشگاه‌های ارگانیک بر خلاف دانشگاه‌های مکانیکی در پیوست با یک موضوع هستند و برای آن موضوع مشخص نیرو تربیت می‌کنند و نیروهای آن نیز باید به کار گرفته شوند. در دنیا این دو نوع نگاه به دانشگاه وجود دارد؛ کشورهایی که می‌گویند وظیفه دانشگاه تربیت نیروی انسانی به میزانی که «می‌تواند»، است و همچنین کشورهایی بر نیروی انسانی متناسب با نیاز جامعه تاکید دارند. درحال حاضر ما جز کشورهای دسته اول هستیم.

کد خبر 126695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =