دکتر صحاف در این آیین که با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان استانی و محلی شهرستان برگزار شد؛ با بیان اهمیت اقدامات پیشگیرانه در کاهش آسیب ها اظهار داشت : اولویت دادن به سیاست "پیشگیری از آسیبهای اجتماعی" و تدوین برنامه عملیاتی مبتنی بر تجربههای قبلی و با استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد و پژوهشگران از اموری است که همواره باید مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان افزایش چشمگیر جمعیت سالمند کشور در دو دهه آتی گفت: به منظور پاسخگویی به نیازهای فرهنگی، اجتماعی و توانافزایی جامعه رو به افزایش سالمندان سیاستگذاری دقیق باید انجام گیرد.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی اظهار داشت: ارتقای ظرفیتهای توانبخشی و توانمندسازی افراد دارای معلولیت با هدف افزایش مشارکت اقتصادی و اجتماعی، تقویت نظارت، علی الخصوص نظارت مردمی بر مراکز توانبخشی و نگهداری از افراد دارای معلولیت، شبهخانواده و سایر مراکز تحت پوشش و توجه به اجرای سیاست بازگشت افراد دارای معلولیت، کودکان بدسرپرست و دیگر اقشار جامعه هدف به خانواده و فضای اجتماعی و رسیدن به درجه توانمندی از اهم اولویت های این اداره کل در راستای ارتقای سطح ارائه خدمات به جامعه هدف بهزیستی است.
توانمندسازی؛ از مهمترین برنامههای سازمان بهزیستی
وی توانمندسازی را از مهمترین برنامه های سازمان بهزیستی خواند و ادامه داد : بهزیستی آذربایجان شرقی با هدف تسهیل و حمایت از ایجاد فرصت های اشتغال پایدار برای جامعه هدف بهزیستی برنامه های مختلفی همچون پرداخت تسهیلات بدون کارمزد، بیمه پردازی کارفرمایی و خویش فرمایی برای مددجویان و معلولان با قابلیت پایش مستمر وضعیت شغلی آنان، پرداخت جبران کارایی و.... را اجرا می کند.
تقویت ارتباطات و همافزایی با شرکای کاری و اجتماعی با هدف تسهیل فرایند ارائه خدمات تخصصی و حمایتی چندلایه به جامعه هدف از اهم نکات ذکر شده در سخنان دکتر صحاف بود.
وی با بیان ارتقای ظرفیت استفاده از سازمانهای خیریه و تشکلهای اقتصادی به منظور هدفمندسازی طرحهای مسئولیت اجتماعی در حوزه بهزیستی بیان داشت : تقویت رویکرد "شفافیت و پاسخگویی به ذینفعان" با استفاده از فناوریهای نو و ارتباطات مؤثر رسانهای، اصلاح و بهبود شیوههای ارتقای شغلی و جبران خدمت با هدف افزایش انگیزه و بهرهوری نیروی انسانی سازمان بهزیستی، اصلاح فرایندهای اداری مبتنی بر تحول دیجیتال و طراحی، توسعه و یکپارچهسازی اطلاعات و آمار و انتشار گزارشهای سیاستی منظم برای استفاده سیاستگذاران و پژوهشگران اجتماعی، همسو شدن و تعامل و هم افزایی بهزیستی با کلیه دستگاهها و ارگان و استفاده از ظرفیت و پتانسیل ایجاد شده در مولد سازی با ۱۴ ملک جهت تکمیل و آماده سازی ۵ پروژه استانی مجتمع خدمات اداری از اقدامات بهزیستی در راستای ارتقای سطح ارائه خدمات به جامعه هدف و رفع مشکلات اقشار تحت پوشش بهزیستی می باشد.
*ضرورت اصلاح و تقویت ساختار سازمان بهزیستی
مجید نصیرپور نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، با اشاره به وظایف و ماموریت های گسترده سازمان بهزیستی اظهار داشت: بهزیستن ، مفهومی کلیدی و مهم در بستر اجتماعی است که نیاز است ساختار آن تقویت و اصلاح شود و به عنوان مجموعه ای کارآمد و منسجم، به سازمانی فرابخشی تبدیل شود و ما در مجلس شورای اسلامی، آنرا به جد پیگیری خواهیم کرد .
وی با بیان لزوم تغییر رویکرد در سیاستگذاری سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: باید هدف اصلی سازمان بهزیستی تغییر کرده و دامنه فعالیتش در تأمین همهجانبه سلامت و توانمندسازی، گستردهتر شود.
فرماندار شهرستان سراب هم در این آیین گفت: جهت اتمام پروژه ساختمان بهزیستی این شهرستان، ما توانستیم نزدیک به ۲۰میلیارد تومان جذب کنیم و بنا داریم پروژههای نیمه تمام را با جذب سرمایه تا پایان سال انجام دهیم.
جهانی گفت: خوشبختانه در سطح شهرستان اتحاد و همدلی در بین مسئولین و مردم خیلی زیاد است و زمینه حضور سرمایهگذاران در این شهرستان آماده است.
وی گفت: با اتمام ساختمان بهزیستی شهرستان امیدواریم خدمات این نهاد به مجموعه شهرستان متناسب شود.
شایان ذکر است: ساختمان اداری بهزیستی شهرستان سراب، در زمینی به مساحت ۲۰۵۹ مترمربع با زیربنای ۱۶۸۵ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد تومان احداث شده است.
نظر شما