به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در جریان سفر به استان خوزستان با استاندار این استان دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال پایدار صورت می گیرد، گفت: سازمان بهزیستی برای این منظور حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این اعتبارات در قالب تسهیلات خود اشتغالی و کارفرمایی تخصیص پیدا می کند.
وی با اشاره به این موضوع که مطابق آمار، اشتغالزایی کارفرمایی پایدار تر از خود اشتغالی مددجویان است گفت: سازمان بهزیستی برای توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار تمرکز خود را بر ایجاد اشتغال کارفرمایی یا تعاونی محور برای مددجویان قرار داده است.
دکتر حسینی در ادامه بر موضوع اهمیت مشارکت موسسات خیریه، NGOها و خیرین در امور مختلف اشاره کرد و افزود: با همکاری استانداری خوزستان این مهم محقق می شود.
وی با اشاره به ایجاد صندوق فرصت های شغلی مددجویان بهزیستی با اعتبار هزار میلیاردی گفت: همچنین بهزیستی قصد دارد طرح روستای عاری از مددجوی بیکار را اجرا کند که پایلوت طرح در استان خوزستان اجرایی می شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین به راه اندازی مرکز پشتیبان اشتغال در ۱۸ استان کشور اشاره کرد و گفت: در خوزستان ۲ مرکز برای کمک به ایجاد اشتغال پایدار و تسهیل اشتغال راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: با توجه به وجود
کارخانه ها؛ پالایشگاه ها و شرکت های مختلف در استان خوزستان امیدواریم که با همکاری استانداری اعتبار مناسبی برای کمک به مددجویان از محل مسئولیت های اجتماعی این شرکت ها و کارخانه ها تامین شود.
رئیس سازمان بهزیستی کمک به تامین مسکن مددجویان را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که از طریق اعتبارات مسئولیت های اجتماعی کارخانه ها و شرکت ها تسهیل می شود و گفت: امسال تعهد بهزیستی کمک به تامین حدود ۲۶۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان استان خوزستان است.
وی افزود: خوشبختانه تاکنون ۱۷۰۰ واحد تامین شده این در حالی است که در کل کشور تنها ۵۰ درصد تعهد را توانسته ایم انجام دهیم.
نظر شما