به گزارش برنا از مرکزی ، علی محمد قادری در حاشیه میز ارتباطات مردمی در شهرستان خنداب وگفت وگو با تعدادی از مددجویان، افزود: در این مدل هم افزایی نهادها و دستگاه های دولتی، گروههای مردمی و حلقههای میانی و همه ظرفیتهای موجود در سطح کشور برای حل مسئله مردم و جامعه هدف سازمان بهزیستی شکل میگیرد.
وی عنوان کرد: این طرح با حضور دستگاههای مختلف به منظور گرهگشایی از جامعه هدف بهزیستی ایجاد شده تا بتوانند مشکلات جامعه هدف این سازمان از جمله بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و دیگر مددجویان تحت پوشش برطرف شود.
قادری اضافه کرد: نکتهای که اهمیت دارد این است که ما "تکافل اجتماعی" را پیگیری میکنیم و مردم به شکل مراجعه محوری در مراکز بهزیستی حاضر میشوند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: امیدواریم با اجرای این طرح موضوعات مختلفی که در حوزه مسکن، اشتغال و نیازهایی که به هر حال در شهرستانها یا در استان حل نشده را از منابع ملی خود همافزایی کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی نیز گفت: در جریان سفر معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور به استان و دیدار با محلات کم برخوردار در ۱۲شهرستان استان مرکزی و یکهزار و ۵۰۰ مورد درخواستهای جامعه هدف بهزیستی استان مورد بررسی قرار گرفت و ثبت سیستم شد و دستورات لازم توسط وی صورت گرفت.
محمود حسین آبادی ادامه داد: عمده درخواستهای مددجویان تحت پوشش، درمان، کمک هزینه جهیزیه، ودیعه مسکن، وسایل توانبخشی، برقراری حق پرستاری و کمکهای موردی بود که دستورات لازم و پیگیری از سوی بهزیستی استان در دستور کار قرار گرفتهاست.
نظر شما