به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینههای فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندیهای معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.
دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینههای فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارتهای زندگی و مهارتهای بین فردی از خدمات مشاوره تلفنی بهرهمند شدند.
بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰ جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاسها ودر کارگاهها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامههای پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزشهای مهارتهای زندگی بهرهمند شدند.
بریمانی، انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاورهای دریافت کردند.
مدیرکل بهزیستی مازندران به خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاورهای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمدهترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارتهای زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.
نظر شما