به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ دکتر بریمانی مدیرکل بهزیستی استان در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با مهم برشمردن پیشگیری از بروز موارد جدید اعتیاد، گفت: آگاهسازی خانواده ها خصوصا والدین در رابطه با رفتار صحیح فرزندان در اجتماع، تبلیغات و رسانه های گروهی، اشاعه و تقویت معنویات، مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر، تلاش در زمینه افزایش آگاهی شهروندان از جمله موارد کمک کننده در پیشگیری از بروز اعتیاد می باشد.
وی آموزش ویژه خانواده های زندانیان مواد مخدر را مهم برشمرد و افزود: گسترش اقدامات آموزشی، فرهنگی و مهارتی خانواده های زندانیان مواد مخدر، تبعات منفی فاصله بین زندانی و خانواده را می کاهد و از رفتارهای پرخطر پیشگیری می کند.
مدیرکل بهزیستی استان نظارت و صیانت اجتماعی بعد از درمان بیماران را عامل مهمی در جلوگیری از بازگشت بهبود یافته به چرخه اعتیاد عنوان کرد و گفت: همراهی خانواده، پذیرش و اعتماد جامعه نسبت به این افراد از مولفه های اساسی در جهت عدم بازگشت آنان به این چرخه باطل است.
دکتر بریمانی به اهمیت نقش مددکاری در حیطه های مختلف زندگی اشاره و تصریح کرد: مددکاران می توانند در توسعه مهارتهای خانواده های آسیب دیده اجتماعی نقش مهمی ایفا نمایند و با ورود مستقیم به زندگی این افراد رفتارها و ارتباطات خانواده را مشاهده و بعد از ارزیابی، در محیط زندگی خانوادگی و اجتماعی فرد تغییراتی را بوجود آورند.
دکتر بریمانی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت و تجربیات بسیج و برنامه های مسجد محور جهت ارائه آموزش و حمایت از خانواده های معتادین در راستای توسعه آنان بسیار موثر است.
مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: بهزیستی مازندران در ایام نوروز همانند سنوات گذشته در کنار سایر دستگاههای خدمات رسان در کلیه شهرستانهای سراسر استان با برپایی پایگاههای نوروزی، نسبت به اطلاع رسانی و آگاهسازی شهروندان و مسافران در زمینه های مختلف و پیشگیری از اعتیاد، اقدام نموده است.
نظر شما