حیدر عزیزنژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهرضمن تبریک روز روانشناس و مشاور به نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسانها در جامعه محیط خود از جمله بحران و حوادث افسردگی، خشونت، اختلالات اضطراری و وسواس اشاره کرد و اظهار داشت: در این میان بهزیستی استان بوشهر در یکسال گذشته 45 هزار خدمات تخصصی مشاورهای و روانشناختی و آموزشی توسط کارشناسان ارائه داده است.
وی، نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسانها را کاملاً مشهود و مورد نیاز دانست و تأکید کرد: با توجه به مشکلات محیطی و پراضطراب که بعضاً برای بعضی از انسانها به وجود میآید با مراجعه به این روانشناسان و ارائه راهکارها توسط این کارشناسان این مسیر برای انسانهای دچار بحران سهل خواهد شد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر یکی از برنامهها و اهداف این مجموعه را برنامهریزی و تلاش برای ارتقای سلامت اجتماعی در سطح استانها دانست و افزود: در این میان یک مرکز دولتی در بوشهر و 30 مرکز مشاوره غیردولتی در سطح شهرستانها در زمینههای فردی، خانوادگی، ازدواج، تحصیلی و تربیتی و دیگر امور به مردم ارائه خدمت میپردازند.
عزیزنژاد در ادامه به خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری مراجعهکنندگان در بخشهای دولتی و غیردولتی اشاره کرد و گفت: در این راستا 18 هزار نفر در بخش غیردولتی، یکهزار و 253 نفر در بخش دولتی، 16 هزار و 300 نفر با مراجعه به این مراکز خدمات روانشناختی از متخصصان این امر را دریافت کردند.
وی با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی از طریق خط 1480 صدای مشاور و خط 123 اورژانس اجتماعی در بهزیستی صورت میگیرد، ادامه داد: بیش از 16 هزار و 300 نفر با خط 1480 و تعداد 8 هزار نفر از خط 123 اورژانس اجتماعی برای بر طرف کردن مشکلات روانشناختی خود بهرهمند شدند.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر به نقش و جایگاه ازدواج جوانان و همچنین ارائه آموزشهای لازم پیش از ازدواج این قشر در جامعه اشاره و تصریح کرد: در سال گذشته بیش از 5 هزار نفر از جوانان استان آموزشهای لازم پیش از ازدواج به تعداد یکهزار و 555 نفر زوج برای افزایش استحکام روابط زوجین و تعداد 5 هزار و 218 نفر تحت آموزشهای مهارتهای زندگی در کلاسهای آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کردند.
عزیزنژاد به نقش مراکز در مسئولیتهای اجتماعی اشاره و تأکید کرد: همه مراکز در این امر به عنوان مسئولیت اجتماعی همکاری میکنند.
نظر شما