به گزارش روابط عمومی بهزیستی نیشابور، این برنامه با همکاری جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان، ارشاد اسلامی، انجمن کودک و نوجوان سیمرغ و بهزیستی نیشابور به اجرا درآمده است.
عضو هیات مدیره انجمن کودک و نوجوان سیمرغ با بیان این مطلب به شیوه نامه جام باشگاههای کتابخوانی اشاره کرد و گفت: باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان، گروههای کتابخوانی هستند که اعضای آن در رده سنی کودک و نوجوان بوده و هر باشگاه حداقل با ۹ عضو و همراهی تسهیلگر تشکیل می شود و با ثبت نام در سایت شبکه ترویج کتابخوانی، فعالیتشان را دنبال میکنند.
عباس محمدی افزود: این باشگاهها در مراکز تجمعی کودکان در سطح شهر و از جمله در خانههای فرزندان بهزیستی تشکیل میشود.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه با هدف غنی سازی اوقات فراغت فرزندان و افزایش علاقمندی به مطالعه کتاب، بهبود سواد خواندن و فرهنگ سازی با شیوه های جذاب برگزار میشود.
در جلسهای که با حضور مدیران و مربیان خانههای فرزندان بهزیستی نیشابور به منظور هماهنگی برای اجرای این برنامهی فرهنگی در بهزیستی نیشابور تشکیل شده بود رئیس بهزیستی نیشابور از انجمن کودک و نوجوان سیمرغ تشکر کرد.
دکتر علی صدر افزود: در شهرستان نیشابور ۵ باب خانه فرزندان تحت نظارت بهزیستی فعالیت دارند که شامل ۲ مرکز دختران و ۳ مرکز پسران در رده سنی ۱۲-۷ سال و ۱۸-۱۳ سال می باشند و در مجموع ۷۸ فرزند تحت سرپرستی و مراقبت در این مراکز بسر میبرند.
وی تأکید کرد: تمامی مراکز به کتابخانه تجهیز و فرزندان علاقمند به کتابخوانیاند.
صدر یادآور شد: با توجه به ایام درگیری بیماری کرونا این فعالیتها در قالب باشگاههای کتابخوانی، نقش موثری در تقویت روحیه و ایجاد انگیزه و پر کردن اوقات فراغت و همینطور مشارکت جمعی فرزندان خواهد داشت.
شایان ذکر است فعالیت باشگاه کتابخوانی با خرید و تهیه کتاب، ترجیحا از لیست کتابهای پیشنهادی و مورد تایید دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در پایگاه اینترنتی شبکه ترویج کتابخوانی به آدرس bookpromotion.ir قرار دارد، مبادله کتاب، خواندن کتابهای مبادله شده، گفتگو و بحث در بارهی کتابهای خوانده شده، انتخاب بهترین کتاب از بین کتابهای خوانده شده، نوشتن نامه به نویسندگان، مترجمان و تصویرگران کتابهای برگزیده، و ساختن فیلم معرفی برای کتابهای برگزیده استمرار می یابد.
نظر شما