به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، متن این حکم به شرح ذیل است؛
برادر ارجمند جناب آقای اسماعیل دامیار
نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست بهزیستی استان کهکیلویه و بویر احمد» منصوب می شوید.
با عنایت به تکالیف محوله و سیاستهای راهبردی سازمان در عرصه های رفاه و تولی گری سلامت اجتماعی و در راستای توانمندسازی و خدمترسانی هدفمند به آحاد جامعه هدف معزز، انتظار میرود با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از ظرفیت ها و امکانات درون و برون سازمانی حداکثر ظرفیت و توان خویش را در راستای ارتقاء بهره وری و تقویت جایگاه و اهداف سازمان، با نگرش جامع، راهبردی و مبتنی بر برنامه های تحولی و اثربخش با اولویت محورهای به شرح پیوست به کار بندید.
۱-ایجاد، طراحی و نظارت راهبردی بر سازوکارهای تخصصی و فرابخشی به منظور انتظام، انسجام و ایجاد جهش در اقدامات کارآمد، فراگیر و یکپارچه در راستای تحقق اهداف سیاستهای کلی تأمین اجتماعی ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی).
۲-برنامهریزی منسجم و هماهنگ جهت بسیج امکانات و تجمیع ظرفیتهای موجود و هم افزایی دستگاههای استانی و مشارکت همگانی برای شناسایی ریلهای فقرزا و مقابله و رفع گام به گام با فقر مطلق.
۳-با توجه به کاهش میزان باروری و نرخ رشد جمعیت و افزایش جمعیت سالمندی کشور، تدوین و طراحی راهبردهای موثر و استفاده از شیوه های تشویقی جهت پیشگیری از کاهش نرخ رشد جمعیت در گروههای مختلف تحت پوشش سازمان و در اولویت قرار دادن پویندگی، بالندگی و جوانی جمعیت بعنوان یکی از موضوعات پرتکرار و مورد تاکید در منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و مهمترین مطالبه سیاستهای کلی جمعبت ابلاغی معظم له.
۴-حسب منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص تحقق شعار سال و محوریت زیست بوم اشتغال به عنوان یکی از راهبردهای اصلی فقرزدایی و تحقق عدالت اجتماعی، برنامه ریزی مدون و تلاش بی وقفه جهت کشف استعدادها و ظرفیتهای درونی و برونی سازمان، ایجاد تغییر و تحول جدی در فرایندهای اشتغال زایی بعنوان ابزار موثر و با قابلیت زیاد جهت توانمند سازی آحاد جامعه هدف، شناسایی فرصتها و فضاهای جدید متناسب با تغییرات و نیازهای روز جامعه، بهره گیری از همکاری و همفکری حوزههای دانش بنیان و پژوهش محور در قالب تفاهم نامه های محلی و بومی.
۵-با توجه به نقش استراتژیک بهزیستی استانها در تحقق و بالندگی اهداف، سیاستها و برنامههای سازمان، اهتمام عملی و علمی در جهت ترویج سبک زندگی مبتنی بر الگوهای ناب اسلامی و رویکردهای دین مدار، طراحی و بازمهندسی فرایندها، انجام برنامه ها و اقدامات میدانی، اجرای برنامههای مشارکت محور و اثر بخش با نظارت و بررسی هزینه اثربخشی اقدامات به تفکیک ادارات بهزیستی شهرستانها.
۶-با عنایت به نقش موثر تصادفات جادهای، حوادث و آلاینده های زیست محیطی کارخانجات در افزایش نرخ آسیبها و معلولیتهای و به تبع آن افزایش و تحمیل هزینههای مترتب بر اجرای برنامه های کاهش آسیب و پیشگیری از شیوع معلولیتها و درمان آن، تدوین، طراحی و پیشبرد برنامه ها و طرحهای مطالبه گری جهت تخصیص سهم بهای جبران ضرر و زیان وارده بر آحاد جامعه هدف سازمان.
۷-حسب تاکید آموزه های دینی و احادیث و روایات اسلامی بر آمار و برنامه ریزی مبتنی بر آمار و اطلاعات و سهم فرایند نظام مند علوم آماری و ابزارهای نیرومند آن در سیاستگذاری و تدوین نقشه راه، تلاش و برنامه ریزی جهت تقویت نهضت تکمیل آمار و اطلاعات، بسط و گسترش نگاه حرفهای و تحولی در ایجاد زیر ساختهای نظام جامع آماری، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع معلولیت، محرومیت و آسیبهای اجتماعی و تقویت ضریب نفوذ خدمات در اقصی نقاط کشور.
۸-مدیریت بهینه سرمایههای انسانی و بهرهمندی از ظرفیتهای کارشناسی و مؤثر کارکنان متعهد، توانمند و سختکوش جهت شکوفایی آنان و توسعه حس مشارکت آنان در برنامه ها.
۹-تقویت و توسعه رویکردهای اخلاق محور، انعطاف پذیر، عزت مدار و سعه صدر در فرایندهای مددکاری و تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مشکلات و کاهش آلام جامعه هدف و ترسیم سازمان بهزیستی به عنوان گذرگاه مهربانی در ارکان و اذهان جامعه، استقرار میز خدمت الکترونیک با قابلیت پیگیری جهت روان سازی و تسهیل فرایندهای ارائه خدمات.
۱۰-تبدیل داراییهای غیرمولد و املاک سازمان در جهت ایجاد ارزش افزوده برای جامعه هدف و در راستای کسب امتیازات توانمندسازی و رشد افراد دارای معلولیت و مددجویان تحت پوشش.
۱۱-طراحی و تدوین برنامه های نوین ارزیابی، استعدادیابی، نوآوری و خلاقیت به عنوان کار ویژه سازمان جهت شناسایی و ایجاد فرصتهای جدید به منظور رشد، ارتقاء و بالندگی زیست بوم اجتماعی در قالب تدوین مداخلات حمایتی و تخصصی به ویژه در حوزه های پیشگیری، توانمندسازی و آگاه سازی.
۱۲-تدوین ساز و کارهای علمی و عملی در توسعه و گسترش مشارکت مردمی، استفاده از ظرفیتهای مردمی متخصص حاکمیت فرهنگ تعاون و مسئولیت اجتماعی و شبکه سازی در تقویت شرکای اجتماعی در تمامی اقشار حقیقی و حقوقی و ارتباط موثر با اصناف، شهرداریها و سایر نهادهای عمومی استان به منظور توسعه مبانی رفاه و سلامت اجتماعی منطقه.
۱۳-برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر اقدامات توانبخشی و توانمندسازی گروههای هدف، یکسان سازی فرصت ها و تقویت عدالت اجتماعی با تاکید بر رویکردهای خانواده محور و جامعه محور در راستای اهداف توسعه پایدار کشور.
۱۴-نظارت بر اجرای طرح ها و اقدامات پیشگیرانه، هدفمند و پایدار در مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی، ارتقاء شاخصهای سلامت اجتماعی با راهبرد آسیبشناسی، اولویتبندی و تمرکز بر حل مسائل و مشکلات ویژه منطقه با رویکرد بومی.
۱۵-طراحی، تدوین و نظارت بر اجرای الگوهای نوین مداخلات و راهبردهای اجتماع محور و اثربخش مبتنی بر شواهد و نیازسنجی در پیشگیری از بروز و شیوع آسیبهای اجتماعی، معلولیت ها و توانمندسازی آحاد جامعه هدف.
۱۶-توجه ویژه به ارتقاء سلامت اداری و مقابله نظام مند با مفاسد احتمالی و گلوگاههای فساد و تعارض منافع در سطوح مختلف با تاکید بر امانتداری و صیانت از حقوق آحاد مردم به ویژه جامعه هدف سازمان.
توفیقات روزافزون جناب عالی را از خداوند منان و در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) مسألت می نمایم.
علی محمـد قادری
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور
نظر شما