به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور در این برنامه ضمن تشکر از حضور و همراهی مشاورین امور بانوان دستگاه های اجرایی در این جلسه اظهار امیدواری کرد که این همراهی در مراحل اجرایی و عملیاتی هم تداوم داشته باشد و با همکاری همه دستگاه ها به خصوص دستگاه های متولی امر و در رأس همه آنها سازمان بهزیستی؛به اهداف معین شده دست یابیم.
خزعلی با اشاره به آسیب های جامعه و کمبودها و نقص های صدمه زننده و مانع پیشرفت که نه تنها افراد آسیب دیده را درگیر می کند، بلکه باعث از بین رفتن امید و نشاط در جامعه می شود و قطع این آسیبها باعث بالندگی میشود.
وی گفت:خانواده اساس و ریشه تمدن و فرهنگ ما هست و تمام سرمایه معنوی ما باید روی خانواده صرف شود.از همه عزیزانی که در محیط های مختلف مشغول به کار هستند می خواهم که مسئله فرهنگ و خانواده را در اولویت امور قرار دهند.
خز علی افزود:رویداد خانواده و فرهنگ عامه از روز خانواده آغاز شده است که ۹ کارگروه شامل مهارت های خانواده، ارتباط خانواده، بازی در خانواده، تغذیه سالم در خانواده و... را ایجاد کرده ایم تا تمامی مسائل در خانواده را پوشش دهند تا بتوانیم اصلاح فرهنگی داشته باشیم.
وی با اشاره به تعبیر رهبری در خصوص خانم ها ، که خانم ها هوای تنفس و شرط حیات و زنده بودن هستند و اگر نباشند حیات از بین می رود؛ لذا باید نقش مهم خانم ها در سازندگی،ارتقای فرهنگ و رفع نواقص و نفوذهای فرهنگی و... را تقویت کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور به آمار بسیار خوب و امید بخش کاهش چشمگیر فرزندان در شیرخوارگاه ها و پذیرش آنان در خانواده ها و همچنین پذیرفته شدن فرزندان معلول در خانواده های فرزند پذیر اشاره کرد و افزود:این آمار نشان می دهد که چقدر جامعه ما فهیم و بالنده است و ارزش ها در آن قوی است و باید برای ماندگاری این روحیه در جامعه تلاش کنیم.
وی در پایان از مشاورین امور بانوان در دستگاه های اجرایی خواست تا در اجرای قوانین حمایتی خانواده، اجرای قانون جوانی جمعیت در دستگاه های خود و تخصیص ارقام مشخص شده از بودجه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی، پیگیری و تلاش کنند.
در بهزیستی از توانمندی بانوان به نحو احسن استفاده می شود
رویا احمدیان مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور در امور بانوان در این مراسم ؛خانواده را بزرگترین پشتوانه سلامت و بالندگی اجتماعی دانست.
وی با اشاره به برنامه های ویژه دفتر امور بانوان سازمان بهزیستی گفت: تمامی فعالیت های این دفتر در راستای تحکیم بنیان خانواده و خانواده محور است و حمایت های فرهنگی و اقتصادی از بانوان سرپرست خانوار، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و عوامل تزلزل نهاد خانواده،برنامه ریزی برای توانمند سازی و ارتقای سطح دانش و آگاهی های بانوان در زمینه های مختلف و... به صورت ویژه پیگیری می شود.
احمدیان همچنین ظرفیت سازی برای بانوان متناسب با توانمندی آنها و ایجاد بانک اطلاعات برای همکاران ،ایجاد نمایشگاه توانمندی و دستاوردها برای نمایش هویت بانوان،کمک به بهبود و ارتقای کیفیت زندگی خانوادگی و تکریم خانواده،اجرای برنامه های فرهنگی و مناسبتی برای بانوان همکار و فرزندان آنان،برگزاری اردوی ویژه زنان سرپرست خانوار در مجتمع های تفریحی بهزیستی برای اولین بار و ... را از دیگر برنامه های این دفتر معرفی کرد.
وی گفت:در سازمان بهزیستی بیش از ۱۸ هزار نیروی کار در سراسر کشور به خدمت مشغول هستند که از این تعداد ۱۱ هزار و ۹۰ نفر از بانوان ارجمند و فرهیخته جامعه هستند.همچنین در پست های مختلف معاونتی و مدیریتی،مدیران کل استانی و .... از بانوان توانمند استفاده شده است و می توان گفت در بهزیستی از توانمندی بانوان به نحو احسن استفاده می شود.
در این بازدید که معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور،مشاور وزیر رفاه در امور بانوان و خانواده، مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور بانوان، مدیرکل بهزیستی استان تهران، مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور و جمعی از مشاورین امور بانوان دستگاه های اجرایی کشور نیز حضور داشتند، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور از مرکز تلفن اورژانس اجتماعی استان تهران و شیرخوارگاه آمنه دیدن و از نزدیک در جریان فعالیت این مراکز قرار گرفت.
نظر شما