پالایشگاه تهران ۱۴۲ قلم تجهیزات توانبخشی به بهزیستی ری اهدا کرد

مدیر روابط عمومی پالایشگاه تهران با تاکید بر مسئولیت در قبال جامعه از اهدای ۱۴۲ قلم تجهیزات توانبخشی به بهزیستی ری در آستانه روز جهانی معلولان خبر داد و گفت: هدف از اهدای این اقدام حمایت پایدار و اثرگذار از معلولان است.

به گزارش روابط عمومی بهزیستس استان تهران له نقل از خبرگزاری ایرنا شاکر خفایی عصر سه‌شنبه در حاشیه مراسم اهدای ۱۴۲ تجهیزات توانبخشی به بهزیستی شهرستان ری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شرکت پالایش نفت تهران به عنوان یکی از بازیگران موثر صنعت انرژی کشور، با نگاهی مسئولانه به جامعه پیرامونی خود، سیاست‌های کلانی را در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تعریف کرده است. بر این اساس، حمایت از جامعه محلی و کاهش اثرات فعالیت‌های صنعتی در اولویت برنامه‌های این شرکت قرار دارد.

وی با اشاره به تعهد شرکت در قبال ذینفعان اصلی خود افزود: ما به عنوان عضوی از این جامعه خود را موظف می‌دانیم که علاوه بر انجام ماموریت اصلی خود در تامین سوخت استراتژیک کشور، نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی همسایگان و جامعه محلی ایفا کنیم.

مدیر روابط عمومی پالایشگاه تهران تصریح کرد: اولویت نخست در این زمینه حمایت از اقشار آسیب‌پذیر از جمله زندانیان جرایم غیرعمدکودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست و نیز معلولان است. امروز به مناسبت روز جهانی معلولان، با هدف پاسخگویی به بخشی از نیازهای جامعه معلولان و در همکاری با بهزیستی شهرستان ری، اقدام به تهیه و اهدای تجهیزات توانبخشی کرده‌ایم.

خفایی با اشاره به اقلام اهدایی خاطرنشان کرد: این اقلام شامل ۴۰ دستگاه ویلچر ارتوپدی بزرگسال، ۲۰ دستگاه ویلچر حمامی، ۲ دستگاه ویلچر مخصوص بیماران سی‌پی، ۳۰ دستگاه ویلچر ترکیبی چرخ‌دار، ۲۰ دستگاه صندلی حمام، ۲۰ عدد توالت فرنگی و تجهیز سیستم‌های تهویه مطبوع برای اورژانس اجتماعی و مرکز توانبخشی بهزیستی شهرستان ری بوده است.

وی در ادامه بر رویکرد اثرمحور و پایش نتایج اقدامات اجتماعی تاکید کرد و گفت: ما به دنبال اقدامات نمایشی نیستیم؛ بلکه در کنار اداره بهزیستی، رضایتمندی جامعه هدف و اثربخشی عینی این کمک‌ها را بررسی می‌کنیم تا مطمئن شویم مشکلات این افراد به صورت پایدار رفع شده است.

مدیر روابط عمومی پالایشگاه تهران اظهار کرد: پالایشگاه نفت باور دارد که مسئولیت اجتماعی تنها در کمک‌های مقطعی خلاصه نمی‌شود، بلکه باید به گونه‌ای طراحی شود که هم برای شرکت و هم برای جامعه ذینفع، پایداری و توسعه بلندمدت به همراه داشته باشد.

وی افزود: این اقدام در چارچوب برنامه‌های مسئولیت اجتماعی پالایشگاه تهران و با هدف تقویت نقش آفرینی اجتماعی این شرکت در منطقه انجام شده است.

پشتیبانی شرکای اجتماعی، گام موثری در توانمندسازی معلولان

مدیر بهزیستی شهرستان ری نیز با تقدیر از همراهی بلندمدت پالایشگاه نفت تهران در قالب مسئولیت اجتماعی، از تحویل تجهیزات توانبخشی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال توسط این شرکت به معلولان و مددجویان خبر داد و بر ضرورت همکاری همه نهادهای اقتصادی و خیران در مسیر توانمندسازی اقشار نیازمند تاکید کرد.
داود خادم با اشاره به هفته گرامیداشت معلولان اظهار کرد: هدف از نامگذاری این هفته بازنگری همگانی حاکمان، مردم، خیران و شرکای اجتماعی در عملکرد و رفتار نسبت به جامعه معلولان و یافتن راه‌هایی برای برداشتن گام‌های موثر، ملموس و عملی در مسیر توانمندسازی و خدمت‌رسانی به این افراد است.

وی با اشاره به مسئولیت ذاتی بهزیستی در حوزه حمایت از معلولان، زنان سرپرست خانوار و کودکان بی‌سرپرست افزود: اگرچه این وظیفه در قوانین جمهوری اسلامی ایران برعهده بهزیستی نهاده شده اما تنها با همراهی موسسات خیریه، شرکای اجتماعی و واحدهای تولیدی-اقتصادی در کنار دولت می‌توان گام‌های موثری در توانمندسازی جامعه هدف برداشت.

مدیر بهزیستی شهرستان ری در ادامه با تقدیر از همکاری مستمر پالایشگاه نفت خاطرنشان کرد: پالایشگاه نفت تهران سال‌هاست در چارچوب مسئولیت اجتماعی، بهزیستی شهرستان ری را همراهی می‌کنند. امروز نیز در هفته معلولان، تجهیزات توانبخشی شامل ویلچر و سایر اقلام به ارزش ۱۰ میلیارد ریال توسط این شرکت تهیه و تحویل بهزیستی شد و در اختیار جامعه هدف قرار گرفت.

خادم با دعوت از سایر خیران، اصناف و واحدهای تولیدی برای یاری رساندن به این حوزه، ابراز امیدواری کرد که با همراهی گسترده‌تر، قدم‌های موثر و مثبتی در جهت حمایت از اقشار آسیب‌ برداشته شود.

کد خبر 159950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد