جذب ۳ میلیارد تومان مشارکت مردمی در بهزیستی چهارباغ

رئیس اداره بهزیستی شهرستان چهارباغ گفت:جلب و حذب مشارکت‌های مردمی بهزیستی چهارباغ در شش ماه ابتدای امسال ۴۸ درصد افزایش یافت و به ۳ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسید. 

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری «چهارباغ رسا»، سمیه نجف‌پور امروز چهارشنبه در نشست شورای مشارکت بهزیستی چهارباغ که با حضور وجیهه محمدی فلاح مدیرکل بهزیستی البرز برگزار شد، گفت:جلب و حذب اعتبار بهزیستی چهارباغ در ۶ ماه ابتدای امسال ۴۸ درصد افزایش یافت.

رئیس اداره بهزیستی چهارباغ با اشاره به پرداخت ۲۴۰ میلیون تومان کمک هزینه جهیزیه به ۷ نوعروس و اختصاص۱۸۰ میلیون تومان اعتبار تعمیرات و ودیعه مسکن به ۲۲ نفر افزود: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در قالب ۶۰۰ بسته معیشتی و پوشاک به مددجویان پرداخت شد.

وی از توزیع ۳۵۰ سری نوشت‌افزار با اعتبار ۷۸۰ میلیون تومان بین دانش آموزان و دانشجویان چهارباغ خبر داد و اظهار داشت: با همکاری شهرداری، جهادگران و مسئولین محلی ۹۸۰ میلیون تومان اعتبار جلب و جذب شد و در ۶ ماه ابتدای امسال به ۳ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسید.

رئیس اداره بهزیستی چهارباغ در ادامه با اشاره به اینکه بهزیستی در این شهرستان یک هزار و ۴۱۰ پرونده دارد، تصریح کرد: یک هزار و ۲۸۰ پرونده مرتبط با حوزه توانبخشی بوده و به افراد دارای معلولیت ارائه خدمات می‌شود، ۱۳۰ پرونده هم مرتبط با دفتر زنان خواهد بود.

وی به فعالیت ۵ مرکز در چهارباغ اشاره کرد و گفت: یک مرکز نگهداری بانوان، یک مرکز نگهداری بیماران اعصاب و روان، ۲ مرکز اقدامتی ماده ۱۵ برای معتادان و یک مرکز اجتماع درمان مدار در راستای بازتوانی بیماران اعتیاد در حال ارائه خدمت به مردم هستند.

نجف‌پور یکی از اهداف شورای مشارکت را تأمین منابع جدید مالی دانست و با تأکید بر اینکه منابع مالی دولتی محدود است افزود: منطقه‌ای مانند شهرک ابریشم با سیل مهاجرت مواجه شده و تعداد پرونده‌ها به بهزیستی چهارباغ با امکانات ما همخوانی ندارد.

کد خبر 155676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد