بهزیستی استان مازندران در تعهد اشتغال و مسکن در رده های نخست قرار دارد 

آیین واگذاری مسکن جامعه هدف بهزیستی مازندران با حضور عالیه زمانی نماینده مردم شریف شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، مالک حسینی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی. آرزو ذکایی فر رییس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران، مرتضی بابایی فرماندار میاندورود و جمعی از مسوولین استانی و شهرستانی در شهرستان میاندورود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ دکتر ذکایی فر، رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی کشور در حاشیه این برنامه، گفت: اولین کارگروه اشتغال که شامل دستگاه های ملی و استانی بود با حضور دکتر زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، مالک حسینی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور برگزار و از طرح های اشتغالزایی ساری و میاندورود بازدید به عمل آمد.

وی با بیان اینکه بهزیستی استان مازندران همواره در تعهد اشتغال و مسکن در رده های نخست قرار داشته است، افزود: در سال گذشته بهزیستی مازندران، ۱۱۴ درصد تحقق اشتغال داشته که امیدواریم با پیش بینی های صورت گرفته امسال دو هزار شغل ایجاد شود.

وی به واگذاری ۹۸۰ مسکن در سال گذشته به مددجویان بهزیستی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به پیش بینی هایی که شده و با تلاش کارکنان مجموعه بهزیستی مازندران، امسال نیز تعهد سازمان محقق می شود.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی کشور به بیمه زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: در سال گذشته یکسری زنان سرپرست خانوار که پشت نوبت بودند تحت پوشش قرار گرفتند  و امسال نیز در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر مددجویان و زنان سرپرست خانوار که متقاضی بیمه اجتماعی هستند تحت پوشش قرار می گیرند.

وی افزود: در حوزه دانش آموزی و دانشجویی نیز سازمان بهزیستی حمایت هایی را برای پرداخت کمک هزینه تحصیلی دانشجویان انجام می دهد.

کد خبر 149095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد