به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در این مراسم،گفت:همه ما به امید روزی هستیم که هر فرزند بهزیستی بعد از اینکه به سن ۱۸ سالگی رسید و وارد جامعه شد، هم هنرو مهارتی داشته باشد و هم کسب درآمد از آن مهارت را بلد باشد و حتی اگر بخواهد به تو دانشگاه برود؛یاد بگیرد که بعدا چطور از رشته اش کسب در آمد کند.
وی با اشاره به اخذ تصمیمات مهم در جلسه،گفت: تصمیمات مهم گرفته شده و ایده ها تبدیل به پدیده می شوند .همچنین یکی از ۱۰ سیاست تحول آفرینی که در بهزیستی تعریف کرده ایم، این است که ما باید از سیاست اعانه گیری و مستمری پردازی به توانمندسازی و فرصت آفرینی چرخش کنیم و نتیجه این چرخش این است که بتوانیم خروج افراد از چرخه مستمری بگیری را به عنوان افتخارات سازمان بهزیستی اعلام کنیم.
دکتر حسینی با اشاره به مثلث آموزش، مهارت و اشتغال پایدار گفت: اگر ما آموزش بدهیم و مهارت بیافرینیم، اشتغال پایدار ایجاد می شود و بدهکار بیکار تولید نمی کنیم و این شاخص اثربخشی سازمان بهزیستی است.
وی همچنین به حضور دولت های موفق در پایگاه های محلی اشاره کرد و گفت:دولت های موفق به محلات،مدارس، مترو، اتوبوس، قطار، پایگاه های محلی و...راه پیدا کرده اند و ضمن تسهیل کردن خدمات به مردم ، جامعیت ، تمامیت و کفایت را پوشش داده اند عدالت تحقق دادن و امروز و خوشحالم که ما چند برنامه برای تحقق این چرخش ها پیاده کرده ایم.
باشگاه کارآفرینی جوانان و نوجوانان راه اندازی می شود
دکتر آرزو ذکایی فر رئیس مرکز ،کارآفرینی،اشتغال و توانمند سازی سازمان بهزیستی در این مراسم گفت:موسسه کار و تامین اجتماعی موسسه ای دانش محور، پویا و هدف گرا در حوزه آموزشی و پژوهشی است و از آنجا که یکی از مهم ترین اهداف این موسسه توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای دانش و مهارت در راستای ارتقای سرمایه های انسانی و بهره وری سازمانی هست، بر همین اساس پیشنهاد همکاری مشترک مطرح شد و با افتخار پذیرفتیم و جلسات کارشناسی مشترکی بین سازمان و موسسه برگزار شد که خوشبختانه منجر به تفاهماتی در حوزه آموزشی علمی و پژوهشی در گروه هدف سازمان و بعد در آحاد جامعه می شود.
وی با اشاره به طرح سلامت اجتماعی محله محور یا سلام گفت: در حوزه توانمندسازی محلات و در بخش دوم طرح سلام مقرر بود که در حوزه استعدادیابی نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ساله محله این برنامه را اجرا کنیم و با هدف گذاری که کردیم برای حدود ۱۰ هزار نفر از نوجوانان انجام شود.همچنین آنچه مشخصا در این تفاهم نامه دیده شده برای همکاری مشترک در بحث تسهیل گران شغلی ،آموزش تسهیل گران شغلی و آموزش مربیان زندگی در حوزه استعدادیابی و تولید بسته های آموزشی اجرایی می شود.و در موسسه کار و تامین اجتماعی از افراد صاحب نظر و اساتید برجسته هم در زمینه تولید محتواهای آموزشی و هم در زمینه آموزش استفاده می شود.
ذکایی فر همچنین به موضوع راه اندازی باشگاه کارآفرینی نوجوانان و جوانان اشاره کرد و گفت: تمرکز ما بر این است که ان شاالله در طرح سلام از این ظرفیت در محلات استفاده کنیم و این باعث می شود که هم پیوندهای اجتماعی، سرمایه اجتماعی، تعلق اجتماعی و انسجام و به طور خلاصه مشارکت اجتماعی ان شاالله در محله شکل بگیرد.
دکتر ابراهیم صادقی فر رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی نیز در این جلسه با اشاره به تکلیف موسسه در آموزش دادن به فرزندان بهزیستی گفت:مقدمات آموزش کارآفرینی بسیار خوب در سازمان بهزیستی فراهم شد و استعدادیابی که الان در حال انجام است و...همه این ها کمک می کند و طرح سلام و اتفاقات خوبی که در مجموع در سازمان بهزیستی افتاده است ، خیلی کار موسسه کار و تامین اجتماعی را راحت می کند که ایده هایی که دارد را عملیاتی کند.
وی با اشاره به مراحل آموزش این طرح،گفت:در مرحله اول ۲۰۰ مربی آموزش خواهیم داد و آموزش های ما ۱۸۰ ساعته و حضوری خواهد بود. همچنین برای آموزش تسهیل گران ابتدا،مصاحبه ای برای سنجش میزان علاقه مندی و سلایق وپیش آموزش با کمک کامپیوتر برگزار خواهد شد و یک دسته تسهیلگرانی هستند که جزو مربی های آینده ما می شوند و یک دسته کارشناسان سازمان بهزیستی هستند که علاقه مندند در این فضا کار کنند و گروهی که خیلی هم برای ما عزیزند فرزندان بهزیستی هستند که فارغ التحصیل شده اند و یا در مراکزی که هستند، کار می کنند و یا اینکه به یک بیزینس مشغولند و شغلی برای خودشان ایجاد کرده اند که چون تجربه زیست هر دو سویی را دارند، به نظرم بهترین گزینه ها برای مربی شدن هستند.
صادقی فر گفت:این افراد با توجه به تقسیم بندی ششگانه منطقه ای کشور در بهزیستی دعوت خواهند شد و آموزش برگزار خواهد شد .نکته مهم این است که بعد از اینکه این آموزش را دیدند از مرحله اول به مرحله دوم منتقل خواهند شد.
وی افزود: اگر از هر استان بیست نفر هم داشته باشیم، چیزی در حدود ۶۰۰ نفر در تهران که بزرگ تر و با امکانات بیشتر است و برای اینکه بخواهیم کار را توسعه دهیم .همچنین بر طبق صحبتهای دکتر حسینی ما تمرکزمون را بر این که تولید محتوا هم داشته باشیم خواهیم گذاشت و مباحث آموزشی را بر اساس تستی که بنیاد کارآفرینی دارد ، جلو خواهیم برد .
نظر شما