ماموریت گزینش دروازه بانی کیفیت و سلامت سازمانی است

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت فرا رسیدن پانزدهم دی‌ماه، سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس نهاد انقلابی گزینش در دیدار با کارکنان گزینش سازمان بهزیستی گفت: ماموریت گزینش این است که نیروی انسانی کیفی وارد سازمان شود و این بزرگترین ماموریت ارتقای سازمانی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر ورئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ماموریت گزینش دروازه بانی کیفیت و سلامت سازمانی است، گفت: در حال حاضر نقش نیروی انسانی نه تنها در سازمان ها که در توسعه کشورها به بیش از ۸۰ درصد رسیده است که در گذشته این نقش بسیار پایین تر ارزیابی می شد.

وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی عامل اصلی تحول در سازمانها و بلکه در توسعه است، گفت: پیش از این از توسعه های منبع مبنا، ثروت مبنا و تکنولوژی مبنا سخن گفته می شد که در حال حاضر آخرین مدلهای توسعه انسان مبنا است.

دکتر حسینی با تاکید بر اینکه همه انسان ها باید در جامعه در توسعه نقش آفرین باشند، گفت: این مشارکت شامل همه افراد به خصوص افراد با نیازهای ویژه و دارای معلولیت نیز می شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: همه افراد یک جامعه باید از محصول توسعه بهره مند شوند و کیفیت زندگی انسانها باید عادلانه رشد کند و همه از مواهب توسعه به ویژه افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه باید در گزینش ها دقت کافی را داشته باشیم، گفت: گزینش نیروی انسانی می تواند نقش بسزایی در توسعه کشور داشته باشد.

دکتر حسینی در جذب کارکنان در سازمان ها باید تخصص و شایستگی در نظر گرفته شود، گفت: در نظام ارتقای شغلی نیز باید افراد کارآمد و شایسته در سازمان ها رشد کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه سرمایه اجتماعی در کشور بسیار متاثر از کارآمدی نیروی انسانی در سازمانهاست گفت: ماموریت گزینش این است که نیروی انسانی متخصص و متعهد وارد سازمان شود و این بزرگترین ماموریت ارتقای سازمانی است.

وی با بیان اینکه این کار دارای حساسیت ویژه ای است گفت: کار قضاوت بسیار حساس و دشوار است و شما باید در ورود افراد دروازه بانی کنید.

در این مراسم یاد وخاطره شهید صبوری از بنیان گذاران گزینش در سازمان بهزیستی گرامی داشته شد.

کد خبر 126966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =