آموزش و پژوهش دو رکن اساسی کارهای عملیاتی است

کارشناس آموزش و پژوهش بهزیستی خراسان رضوی گفت: پژوهش در همه سازمان‌ها به ویژه سازمان‌های دولتی و خدماتی جایگاه حساسی دارد. آن دسته از سازمان‌ها که برای امر پژوهش اهمیت چندانی قائل نیستند در برنامه های خرد و کلان خود دچار نقصان میشوند .

نسرین حسن‌پور افزود: پژوهش، اساسی ترین نیاز برای دستیابی به پیشرفت، توسعه و استقلال واقعی کشورها است. به جرات میتوان گفت که هرگونه پیشرفت در جوامع انسانی به طور مستقیم و غیرمستقیم مبتنی بر پژوهش روی داده است. برهمین اساس مقام معظم رهبری پژوهش را "کلید قطعی پیشرفت" معرفی و آن را برای خدمت رسانی بهتر به مردم توصیف نموده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی باعنایت به موارد اشاره شده و براساس لایحه قانون تشکیل سازمان بهزیستی کشور و به استناد اسناد بالادستی کشورهمچون سند چشم انداز سیاستهای کلی نظام اداری، برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، قانون مدیریت خدمات کشوری ، ماده 56 نقشه جامع علمی کشور و با نگاه به منشور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برنامه راهبردی سازمان، پژوهش را سرلوحه اقدامات و تصمیم‌گیری‌های خود قرار داده است. باتوجه به آسیب‌های اجتماعی و رشد آن ضرورت پژوهش‌های علمی و کاربردی آن در سازمان بهزیستی بسیار ضروری احساس میگردد.

کد خبر 125329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد