معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی استان گیلان در نظر دارد در سال 1403 جهت اجرای برنامه های درمان و کاهش آسیب معتادان نسبت به واگذاری طرح پروژه (کانکس) پیشگیری از اعتیاد و ایدز اقدام می نماید. لذا موسسات وNGOها یا افراد حقیقی که دارای مدرک مرتبط بر اساس دستورالعمل می باشند و حداقل 2 سال سابقه فعالیت مرتبط با سازمان بهزیستی (یا دستگاههای متناظر و مشابه ) در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد را داشته و مورد تایید معاونت بوده، می توانند در این فراخوان شرکت نمایند. متقاضیان می توانند درخواست خود را حداکثر تا 2 دی ماه به این معاونت ارائه نمایند.
آدرس : گیلان -رشت – خیابان پرستار – اداره کل بهزیستی گیلان-معاونت توسعه پیشگیری-کد پستی4193743138
همچنین متقاضیان در صورت نیاز به هماهنگی بیشتر به آدرس فوق دفتر امور اعتیاد مراجعه نموده و یا با شماره 01333368518 تماس حاصل نمایند .
مدارک لازم جهت تائید و شرکت در فراخوان:
1 – تقاضای مکتوب
2- کلیه موسسات حقوقی و سازمانهای غیر دولتی (اعم از انتفاعی و غیر انتفاعی) که در اساسنامه آنها فعالیت کاهش آسیب های بهداشتی و اجتماعی ناشی از اعتیاد ذکر شده باشد میتوانند متقاضی راه اندازی پایگاه کاهش آسیب (کانکس) باشند.
3 –رزومه موسسه یا NGO
4- اساسنامه موسسه یا NGO
5 –رضایت نامه همکاری با سازمانها و نهادهای مشابه در سالهای گذشته
6- دارای دفتر کاری فعال در استان گیلان
توضیحات :
همکاری و مشارکت در زمینه کاهش آسیب اعتیاد و پیشگیری از اچ آی وی در یک دستگاه ایستگاه کاهش آسیب (کانکس)، برای ارائه خدمات کاهش آسیب و پیشگیری از اچ آی وی برای افراد در معرض بیشترین خطر ابتلا به بیماری های منتقله از راه خون و عوارض موارد (به ویژه افرادی که مواد را تزریق میکنند، زنان در معرض بیشترین خطر و کلیه افراد و گروه هایی که از طریق دستورالعمل ها و برنامه های استراتژیک کشوری ابلاغ می گردند)
تعهدات طرف دوم (پیمانکار)
- اجرای وظایف براساس ضوابط و مقررات سازمان بهزیستی به ویژه دستورالعمل مذکور
- تهیه تجهیزات و لوازم غیر مصرفی و مصرفی شامل سوزن، سرنگ و وسایل تزریق استریل، مواد ضد عفونی کننده، کاندوم، شامپو، صابون، مواد شوینده تهیه و در اختیار گروه هدف قرار دهد.و نسبت به جمع آوری سرنگ های آلوده اقدام نماید.
- گسترش همکاری برای ارائه خدمات مددکاری درمرکز با هدف توانمندسازی وتقویت شبکه حمایت خانوادگی واجتماعی ازطریق شناسایی منابع خانوادگی واجتماعی اقدام نماید .
- تأمین نیروی انسانی مجرب و متخصص مطابق دستورالعمل ابلاغی می باشد(. حداقل به تعداد2نفرنیروهای موردنیازمیباشدکه حداقل یک نفرمی بایست ازگروه همتاباشدونفردوم یاازگروه همتایافردی بارشته های تحصیلی مرتبط مانندروانشناسی،پزشکی وبهداشتی میتواندباشدهردونفرمی بایدحداقل یک دوره آموزش کاهش آسیب وپیشگیری ازاچ ای وی دیده باشند وگواهی آن را به بهزیستی ارائه واصل وتصویر آن درایستگاه موجودباشد)
- ارائه خدمات کاهش آسیب روزانه به 60 نفر از خدمت گیرندگان (به ویژه مصرف کنندگان تزریقی و زنان در معرض بیشترین آسیب) برای 6 روز در هفته و حداقل 4 ساعت در روز.
- پرسنل شاغل در ایستگاه کاهش آسیب (کانکس) می بایست به صورت روزانه به پاتوق ها و محل های اطراف ایستگاه مستقر نیز خدمات کاهش آسیب ارائه نمایند.
- تأمین یک وعده غذای ساده. و تهیه پوشاک در صورت نیاز و وجود منابع هر شش ماه یکدست.
- تهیه نقشه از محل تحت پوشش مرکز کاهش آسیب جهت انجام خدمات تیم سیار و نصب در مرکز و ارائه به اداره بهزیستی شهرستان مربوطه
- انجام تست سریع اچ آی وی توسط پرسنل آموزش دیده و ارجاع افراد مشکوک به اچ آی وی به کلینیک های مشاوره رفتاری (کلینیک مثلثی) دانشگاه های ذیربط به منظور مشاوره و انجام تست های تکمیلی.
- برگزاری جلسات آموزشی فردی و گروهی (حداقل سه روز در هفته) چهره به چهره به خدمت گیرندگان به ویژه مصرف کنندگان تزریقی و زنان در معرض بیشترین آسیب در خصوص تزریق ایمن، خطرات تزریق مشترک، هپاتیت B و C، رفتار جنسی سالم و ایمن تر، راههای انتقال عفونت اچ آی وی.
- ارائه تعهد محضری رسمی در خصوص تحویل کانکس و سلامت آن
نظر شما