به گزارش روابط عمومی بهزیستی بوکان ؛
در این کارگاه که با حضور جمعی از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش برگزار شد ، مسعود شجاعی رئیس اداره بهزیستی بوکان با بیان اینکه در به وجود آمدن اعتیاد مجموعهای از عوامل دخالت دارند گفت: از این میان نقش خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است و شرکت در کلاسهای آموزشی مهارتهای زندگی و بهبود روابط خانوادگی و فرزندپروری میتواند به شناخت والدین از کودکان ونوجوانان و جلوگیری از افتادن آنها در دام اعتیاد کمک نماید.
وی خاطر نشان کرد: اقتضائات سنی فرزندان این هشدار را به ما میدهند که نوجوانی، دوره خطرپذیری است و باید به رفتارهای پرخطر توجه ویژهای داشته باشیم و با اتخاذ تدابیر لازم مانع از بروز آسیبهای جبران ناپذیری به محیط خانواده و اجتماع شویم.
شجاعی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان تحت تاثیر شرایط و گروه همسالان با مسائلی که هیچ شناختی از آنها ندارند مواجه هستند،تصریح کرد: نوجوانان سعی دارند با وسوسههای برخی از هم سالان نسبت به انجام آنها مبادرت ورزند و اینجاست که نقش تربیتی و آموزشی والدین با رویکر آسیب شناسی خود را نشان میدهد و مانع از بروز یک آسیب اجتماعی در کانون خانه یا مدرسه و جامعه میشود.
لازم به ذکر است هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی ارتقای سطح آگاهی خانوادهها از آثار و عوارض مصرف مواد مخدر و همچنین عوامل زمینهساز اعتیاد و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در جامعه است.
همزمان با هفته بسیج کارگاه های آموزشی با محوریت پیشگیری از اعتیاد و مصرف مواد مخدر و مشاوره پیشگیری از طلاق در مرکز خدمات مثبت زندگی شهرستان برگزار شد.
کد خبر 123535
نظر شما