تشریح راه حل برون رفت از معضل کمبود نیروی انسانی و اعتبار در سازمان بهزیستی

معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور راهکارهای برون رفت از معضل کمبود نیروی انسانی و اعتبار را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور امروز در جلسه شورای اداری بهزیستی استان قم در خصوص راهکار های برون رفت از معضل کمبود نیروی انسانی و اعتبار گفت: راهکار اول استفاده از شبکه داوطلبان است.

وی ادامه داد: آنقدر که جامعه ظرفیت دارد نتوانسته ایم از آن بهره برداری کنیم. 

دکتر حسینی افزود: دومین راهکار این است که نظارت بر مراکز را به موسسات و تشکل هایی واگذار کنیم که از خودمان مجوز گرفته اند. به همین منظور مقرر شد تا شیوه نامه نظارت تشکل ها بر مراکز تهیه شود.

وی با بیان اینکه همچنین مقرر شده است تا زمان مجوز دهی نیز کاهش یابد، خطاب به کارمندان بهزیستی گفت: آن کسی که باید برای حل معضلات طرح و برنامه دهد، شما هستید چرا که هیچکس به اندازه شما به امور مسلط نیست.

رییس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: توسعه موضوعی فعالیت تشکل ها را در دستور کار قرار دهید؛ برای مثال تشکلی را مسئول احصای مجازات های جایگزین کنید تا قضات بتوانند با توجه به نیازهای بهزیستی حکم به مجازات جایگزین دهند.

وی با تاکید بر اینکه شیوه نامه استفاده از نیروی داوطلب باید سریعتر آماده شود خاطر نشان کرد: برای برداشتن باری از دوش همکاران بهزیستی طرح بهزیست محله آماده شده است، ما باید برای پیشبرد اهداف منابع خلق کنیم چون امکان تخصیص اعتبار بیشتر نیست. بهزیست محله ما را در حل مشکل اعتباری کمک می کند.

دکتر حسینی ادامه داد: با بهزیست محله قصد داریم به احیای هویت محلات بپردازیم چرا که محله بعد از خانواده یکی از ارکان اصلی هویت بخشی است. محلات ظرفیت های فیزیکی و انسانی زیادی برای استفاده دارند مانند مدارس، مساجد، تشکل ها و نیروهای داوطلب.

وی در ادامه با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۶ هزار مددجو جهت دریافت مستمری در سال گذشته و در استان قم گفت: با توجه به نیازها و آسیب های اجتماعی در قم تصمیم گرفتیم ۶ مرکز مثبت زندگی به ظرفیت موجود اضافه کنیم. همچنین ۲ اورژانس اجتماعی سیار در اطراف حرم حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران اختصاص می یابد.

وی با توجه به جمعیت کهک و نیاز این شهرستان از اختصاص اورژانس اجتماعی به کهک خبر داد و گفت: قم نیاز به مرکز توانبخشی جسمی -حرکتی روزانه دارد و بنا داریم این نیاز را بر طرف کنیم. همچنین برای ایجاد منطقه عاری از مددجوی بیکار در قم تعداد ۵۰۰ تسهیلات خود اشتغالی در قالب تعاونی برای احداث مزرعه انرژی خورشیدی اختصاص پیدا می کند.

رییس سازمان بهزیستی کشور در پایان با اشاره به تعداد ۵۴۴ مددجوی مقیم در مراکز بهزیستی قم گفت: از آنجا که ۱۴۴ نفر آنها دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند، سازمان بهزیستی از راه اندازی خانه های کوچک حمایت می کند.

کد خبر 122964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =