مسعود فیروزی با بیان اینکه روزانه حدود 60 نفر جهت دریافت خدمات دندانپزشکی پذیرش میشدند، گفت: در جلساتی متعددی که از قبل در بهزیستی شهرستان مشهد و اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی و سرپرست مجتمع قضایی حمایتی شوق زندگی مشهد، نمایندگان قرارگاه جهادی مهرورزان برگزار گردید، هماهنگیهای لازم جهت اجرای این طرح انجام گرفت و در نهایت این تیم درمانی متشکل از 22 نفر که شامل دندانپزشک، پزشک عمومی، پرستار، دستیار و... میشدند از 29 شهریورماه فعالیت خود را در شیرخوارگاه آغاز کردند و علاوه بر خدمات دندانپزشکی، خدمات طب سنتی نیز در این مکان ارائه میگردید. با بهرهمندی از ظرفیت خیرین دریادل همهروزه با ناهار و میان وعده از کودکان کار و خیابان و خانوادههای آنها که برای دریافت خدمات دندانپزشکی مراجعه نموده بودند، پذیرایی به عمل میآمد.
وی درخصوص نحوه پذیرش این کودکان برای دریافت خدمات، گفت: درحال حاضر دو مرکز جامع آموزشی و حمایتی کودکان کار و خیابان به نام سایهبان مهر و آرامش و دو مرکز شبانهروزی نگهداری کودکان کار و خیابان با نامهای صدف و پرتومهر در استان خراسان رضوی فعال میباشند. یک هزارو 324 کودک کار و خیابان تحت پوشش بهزیستی خراسان رضوی قرار دارند که 59 نفر از آنها مقیم مراکز شبانهروزی میباشند. کودکانی که در این مراکز دارای پرونده فعال میباشند از طریق تیم تخصصی شناسایی شدند، نیازسنجیها انجام گرفت و فرم پذیرش برای آنها تکمیل گردید. از قبل به افراد نوبت داده شد و طبق همان روز و ساعت جهت دریافت خدمت دندانپزشکی به شیرخوارگاه مراجعه نمودند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کودکانی که در مراکز روزانه دارای پرونده میباشند ضمن حضور در کانون گرم خانواده از حمایتهای آموزشی، تحصیلی، اقتصادی، فرهنگی، درمانی و... برخوردار میشوند و از زمان ارجاع پرونده کودک از مراکز شبانهروزی به مراکز روزانه با بهرهگیری از طریق فعالیتهای تیم تخصصی و خدمات مددکاری در طی حداکثر 15 ماه، کودک کار و خیابان و خانوادههای آنها به مرحله توانمندسازی میرسند.
نظر شما