خانواده ها آماده رویارویی با بحران نیستند

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از عدم آمادگی خانواده ها در مقابله با بحران خبر داد و گفت: فراگیری مهارت تاب‌آوری در کاهش تنش‌ها و خشونت‌های خانوادگی موثر است.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، «محمود علیگو» مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی زنجان با اشاره به اینکه شرایط کرونایی موجب رشد نه چندان زیاد خشونت‌های خانوادگی شده است، افزود: همین مساله موجب شده است، درگیری‌های زوجین افزایش داشته باشد که به طور طبیعی این مساله نیز به عدم آماده سازی لازم، نبود آموزش توسط حوزه های آموزشی نظیر آموزش و پرورش و دانشگاهها باز می گردد. 

وی با بیان اینکه بیشترین تماس خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بهزیستی در زمینه خشونت خانوادگی است، گفت: خشونت‌های خانوادگی بسته ای از حوزه همسر آزاری و کودک آزاری را شامل می‌شود که در این وضعیت، استانی از استانی دیگر متفاوت است.

وی، با بیان اینکه به این مهم باید توجه داشت که مردم کشورمان برای مواجهه با شرایط بحرانی آماده نیستند، اضافه کرد: فراگیری مهارتهای تاب آوری می تواند در این زمینه و برای مدیریت خانواده در شرایط کنونی و حساس بسیار تاثیرگذار باشد.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بسیاری از مردم برای زندگی کردن آماده نیستند، گفت: افراد بیشتر برای کار کردن آماده شده اند و این در حالی است که در شرایطی قرار می گیریم که باید زندگی کنیم، همدیگر را حمایت و پوشش داده و توان خانواده را توسعه دهیم.

علیگو با اشاره به اینکه نه در شرایط کرونایی، بلکه در بحران‌های مختلف خانواده ها دچار سردرگمی می شوند و از طرفی مشکلات اقتصادی به بروز همین خشونت ها دامن می زند، افزود: در این زمینه نهادها و ارگانهایی متولی امر باید کاری پیشگیرانه به ویژه ارائه آموزش را بیش از گذشته مد نظر قرار دهند.

این مسوول با بیان اینکه نمی توان در خصوص آسیب های اجتماعی اولویتی را قرار داد، گفت: تمامی آسیب های  اجتماعی در حیطه وظایف مجموعه  آسیب‌دیدگان اجتماعی و اورژانس اجتماعی مهم بوده، اما در شرایط کنونی با توجه به دستورالعمل تقسیم بندی کار ملی انجام گرفته موضوع کودکان کار و خیابانی اهمیت بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه به دلیل برودت هوا ساماندهی کودکان کار و خیابانی بیش از گذشته اهمیت می یابد، اظهار داشت: در این خصوص برنامه اقدام و عمل ملی تنظیم شده است که در ۱۳ استان کشور در حال اجراست و تا پایان سال جاری بخشنامه های اجرایی آن ابلاغ خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در این فرآیند و با توجه به شرایط کشور همسایه بخش زیادی از کودکان کار و خیابانی به اتباع باز می گردد، گفت:  از طریق اسکن عنبیه که انجام می گیرد این افراد کد یونیک دریافت می کنند و  همزمان نیز شناسایی آنان انجام می گیرد.

کد خبر 46086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد